Hráškový krém

připravila Mgr. Štěpánka Kutišová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Jindřichově Hradci

Ingredience na 2 porce:

350 g mraženého hrášku

polévková lžíce olivového oleje

cibule

stroužek česneku

450 ml kuřecího vývaru

sůl

pepř

Postup:

V rendlíku na oleji lehce osmahněte cibuli po dobu 3 minut, poté přidejte česnek a smažte další minutu. Poté přidejte kuřecí vývar a vše přiveďte k varu. Přidejte hrášek a nechte 2 minuty povařit. Poté hrášek rozmačkejte nebo rozmixujte, osolte a opepřete.

Výživové hodnoty na 1 porci: 298 Kcal Bílkoviny: 20 % Sacharidy: 65 % Tuky: 15 %

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.