Teplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou

Připravila Mgr. Štěpánka Kutišová, výživová poradkyně NATURHOUSE v Jindřichově Hradci

Ingredience:

50 g rukolyTeplý salát s grilovanou zeleninou a rukolou

100 g cukety

100 g papriky

olivový olej

sůl

balzamiko

Postup:

Omytou rukolu dejte do mísy. Na pánvi na menším množství olivového oleje grilujte cuketu nakrájenou na kolečka a také papriku nakrájenou na menší díly. Grilovanou cuketu osolte. Sytivost salátu můžete zvýšit přidáním grilovaných žampionů. Mírně vychladlou zeleninu smíchejte s rukolou. Dochuťte balzamikem. Lze podávat také jako přílohu.

Výživové hodnoty na 1 porci: 101 kcal Bílkoviny: 50 % Sacharidy: 33 % Tuky: 17 %

Dobrou chuť :)

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.