Treska s červeným zelím a fenyklem

Ingredience:

1 plát treska (1 plát = 1 osoba)

mořská sůl

pepř

šťáva z 2 limetek, plus 1 limetkanakrájená na plátky

1/2 fenyklu (1/2 fenyklu = 1 osoba)

1/4 hlávky červeného zelí

1 malá červená cibule

1 červená paprika

Postup:

Třesku omyjeme, osolíme, opepříme krátce opečeme na pánvi s olivovým olejem. Fenykl osolíme, opepříme a na olivovém oleji opečeme do zlatova (je důležité, aby se fenykl opékal při nejnižší teplotě po delší dobu = jeho konečnou měkkost si určujete sami). Zelí, cibuli a papriku nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a přidáme šťávu z limetky. Třesku dáme na talíř, pokapeme ozdobíme šťávou z limetky, přidáme opečený fenykl a salát.

Za recepty děkujeme společnosti ALFA BIO s.r.o.

Originální recept nájdete na http://www.lehke-recepty.cz/treska-s-cervenym-zelim-fenyklem/

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.