VEPŘOVÁ PANENKA S HOŘČICÍ

Ingredience:

plnotučná hořčicerecept vepřová panenka

vepřová panenka 600 g (můžete použít i kuřecí nebo krůtí maso)

domácí rajčatový protlak

cibule nakrájená na kostičky

hrášek sterilovaný

Postup:

Vepřovou panenku nakrájejte na medailonky. Medailonky potřete
z jedné strany plnotučnou hořčicí a domácím rajčatovým protlakem.
V pánvi rozehřejte trochu olivového oleje a orestujte plátky ze strany,
kde jsou naložené v hořčici a protlaku. Mezitím potřete maso hořčicí
a protlakem z druhé strany, maso z jedné strany orestujte, obraťte jej
a restujte z druhé strany. Když jsou panenky orestované, servírujte
například s celerovými hranolky, čerstvou cibulí a sterilovaným hráškem
a lehkou verzí tatarské omáčky.

 Dobrou chuť :)

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.